- "Klart du får smaka!"

Det var lääängesen jag skrev blogg nu, så då tänkte jag att det var dags igen eller så(?).
Jag har precis blivit frisk. Det är bara hostan och grymma hugg i bröstet som är kvar. Tur att den värsta förskyldningen redan varit så den förhoppningsvis inte kommer tillbaka tills p&l helgen som är VÄLDIGT snart. Wöhöhö, vad det ska bli förbaskat jävla roligt. Det kommer att bli sena högljudda nätter med bra musik i Jossans dyngsnygga kasettbandspelare, bra konserter som man kommer skrika sig hes till tills dagen efter, nattmys med Sandra och Jossan i samma tält, öldrickande och gänghäng med de andra heta kompisarna som ska dit. Malin, Ellinor & Johanna (säg inte att jag har glömt någon nu?), sen resten av det stora Karlskoga gänget som ska dit. Hähä! Hoppas att Ann ordnar så hon tittar förbi också! FYFAN vad jag längtar. Jag längtar till och med efter att vakna halvbakfull och dra på Dancing Lasha Tumbai låten. Det låter säkert hur dumt som helst, men jag svär, min morgon kommer nästan att vara räddad efter det;> Haha!

Helgen som har varit blev tillslut kanonbra. Det började slött på fredagen då jag mest hostade och var febrig. Men på lördagen blev det helt andra bullar. Vi möttes 6 stycken brudar på Melkers för en kvällsfika. Lite senare, närmare bestämt runt halv elva då vi bara var 4 kvar, så kom någon utav oss på att det skulle vara roligt att titta på Pontiak som skulle spela på Kupolen. Men klockan var mycket och det blev en riktig jävla bilresa hem till Sandra för att hämta lite drickbart för kvällens utgång. Vi rejsade hem till mig snabbt och stannade kanske i en hel kvart för att få upp stämningen lite, sen bar det iväg till kupolen! Jag skrattade så att jag grät efter att han läst/sjungit den första meningen ur texten. HAHA! Vilken kille. Efter allt härligt skratt så skulle vi till Woodys för att umgås med alla äldre herrar och fruntimmer, men vi ändrade oss väldigt fort när vi klivit innanför dörren och kassören sa att det kostade 50 kronor och inte 20. "FÖR DYRT", tänkte vi och traskade mot Citygrillen för lite strips och tjaffs med fula 30-åringar. Uäck!
Igår blev det en tripp till Vingåker med Sandra och Jossan för att inhandla lite nytt till garderoberna. Vi hade inte direkt nävarna fulla med kläder när vi kom till kassan men för mig blev det ett par cheapo skor, ett eko-linne samt frank dandy panties. En supermysig dag blev det allt :)

Nu tänkte jag leta fram lite låtar till ett kasettband till festivalbandspelaren, innan Kristin anländer hem till mig för kvällens träff. HIHI!

PUSS

RSS 2.0