"HEJ PUMA"

Julen är över och iår var den huur bra som helst. Jag hade tydligen varit jättesnäll hela året (?), och det är ju kul att höra.

Idag har jag träffat Kristin och Sandra. Vi skulle ha käkat på paris men eftersom att det var smockfullt där så fick det bli ett annat ställe. Jag säger inte vilket. Hah! Sen bar det iväg till nöjes där vi köpte godis och hyrde film. Och som alltid så hyrde vi en SKITBRA film. Alltså totalt värdelöst, men lite rolig ibland. Tss! Efter filmen blev det kortspel och jag har skrikit mig hes till Hej Knekt som vi fixade egna ord till. Bääääst är det, även fast jag förlorade. Haha.

Förresten, finns det någon frivillig som vill med på Mando i mars? Det var senast i somras jag såg dom, vilket är jäättelängesen så ställ upp och följ med nu;) Var vänlig att besvara denna kontaktannons snarast!


Nu ska jag lära mig nya telefonen och snart har jag nytt nummer mina kära vänner! Förhoppningsvis kommer kortet imorgon eller på måndag. DÅ VET NI!

Kärlek.


Tonårsplus!

Jag passar på att skriva ett blogginlägg innan det är dags för en stanrunda med Kristin, min ica-kasse! Måste hitta någonting jag kan ha på mig i helgen... Men hur ska det gå när det inte finns en enda bra affär här i stan? Imorgon har jag egentligen inte tid att åka iväg någonstans, och på fredag är det helkört med tid för sånt. Då ska det handlas och lagas mat med Jossan. Det ligger nämnligen till så att vi går hand i hand mot kärringalivet och tänkte därför ordna till en tjejkväll med massor av mat, dans plus alkohol. Uj så bra det kommer bli.... Inte maten ifrån min sida men jag ska verkligen försöka, det svär jag på! JAJÄVLAR.


VAD HÄRLIGT DET ÄR ATT JOSSAN ÄR HEMMA IGEN<3


Nu är det dags att byta frisyr och sätta på mig varma kläder. Här ska inte frysas!



"Ja, jag har en liten ros med mig"

Whaaay! Jag vaknade, var trött som jag vet inte vad, släpade mig upp, satte mig på sängkanten och tittade ut... "HUH?!?! SNÖ!!!!" Okej, det är inte mycket men det är viiiitt. Vilket härligt humör jag blev på när jag såg det. Fast jag längtar tills jag får vakna av att vaktmästaren kör med plogbilen utanför. Då vet man att det har kommit mycket snö. Fast den dagen kommer förhoppningsvis innan julafton och före min födelsedag för då måste jag ha snö. "Så är bestämt!" (För jag är nikl.. jag är martin dahlins mamma). 
Nu ska jag fortsätta att göra mig iordning, för sen bär det av till jobbet och klockan halv sju så är det julbord som gäller. Kanske en julsnapps med Carina? Hahaha.

Ha det bra gott folk!
PUSSS


Barn:
(x) jag älskar tv-spel
( ) min favoritglass är dajm
(x) jag föredrar hårda paket
(x) jag bor hemma hos mina föräldrar
(x) jag tycker om tecknade filmer
(x) min favoritsylt är jordgubb
( ) jag tycker att pussar är äckligt
( ) jag tycker att tobbe trollkarl är rolig
( ) jag vet inte vad "sitt still" betyder
( ) jag har ett gosedjur i sängen
Summa: 5 / 10

Tonåring:
(x) jag svär ofta
(x) jag festar minst en gång i månaden
( ) jag tycker det är coolt att bli full
(x) jag har finnar
(x) jag ogillar barn
(x) jag önskar mig pengar i födelsedagspresent
( ) jag har en kondomsamling
(/) jag kan inte vistas ute utan smink
(x) jag ogillar ansvar
( ) jag sover helst längre än till kl 11 på morgonen
Summa: 6 ½ / 10

Vuxen:
(x) jag vill ha/har barn när jag blir stor!
( ) jag tittar alltid på aktuellt
(x) jag önskar mig saker till hemmet
( ) jag vaknar kl 8-9 utan väckarklocka
( ) jag tycker om äggula
( ) jag är gift
( ) det bästa med julafton är att släkten samlas
( ) jag tittar alltid på melodifestivalen
( ) när jag lyssnar på radio så hör jag på p4
( ) jag storhandlar
Summa: 2 / 10

Tant:
( ) jag tycker om att lösa korsord
( ) jag har gråa hår
( ) jag har mycket rynkor
( ) jag lagar mat varje dag
( ) jag bjuder bara hem folk om det är riktigt städat hemma hos mig
( ) det första jag kollar efter i tidningen är dödsannonserna
(x) jag förstår mig inte på dagens ungdomar
( ) jag har barnbarn
( ) jag blir gladast av mjuka paket
(x) jag tycker om kokta grönsaker
Summa: 2 / 10

Barn = 5
Tonåring = 6 ½
Vuxen = 2
Tant = 2

Är det verkligen dags att fylla 20 om ca en månad? Tydligen inte. Haha!


http://youtube.com/watch?v=kdVvR3huLJc


"Var det ni två som ramlade?"

Fredagen var skitlugn, med massa illamående och ulkningar. Yey! Förstod verkligen inte vad det kunde bero på tills jag läste bipacksedeln till min pencillin. Första raden löd såhär; Vilka biverkningar kan Furadantin ge? Illamående och kräkningar. Och det skulle visst förekomma hos färre än 1 av 100 patienter. Fan vad skönt att jag var en utav dom.


På lördagen gav jag alltså fan i att ta en enda tablett på hela dagen, och festade till det på kvällen istället, tillsammans med Sandra, Kristin, Emelie, Madde och Carro. Det lyssnades på Sounds och shotades hejvilt. Vi tittade på julkalendern ifrån trean där jag är idol-anna och de övriga juryn. Fyfan vad jag skäms såhär i efterhand! Menmen.. sen så var det dags att skynda sig snabbt till statt för att få komma in gratis och för att få en välkomstdrink som smakade saft. HEJA STATT!

En väldigt fin händelse var när jag skulle ta med Kristin ut på statts egna isbana. Tillslut så kom hon upp på banan, närmade sig mig och allt sa bara p a n g. Helt plötsligt så låg jag över henne precis som om jag skulle satt på min egna vän. HAHA! Vi låg kvar en stund, eftersom att vi inte kunde ställa oss på benen för allt skratt, men jag tyckte tydligen att det skulle vara bättre om vi satte oss upp för då hade det inte synts lika mycket att vi hade ramlat. Men ja, vi bjöd på den snygga vurpan!

Kvällen var iallafall rolig tills vi skulle gå hem. Våra fötter värkte alldeles för mycket men tillslut så kom vi hem till mig. Kristin slirade in till min säng och väntade på taxin som skulle komma 30 minuter senare och jag letade efter bröd som kanske är det godaste som finns att äta efter en utekväll. Liksom, vad går upp mot en apk-limpa utan smör på en kväll som denna, tänkte jag.

Jaja, idag är jag inte pigg. Så jag ska lägga mig och se på film med mamma senare, med chips och dipp och jag tänker inte ha dåligt samvete. Möhö!


Här har ni lite bilder! Haha.

       

HUH!

HAHAHAHA! Här kommer kvällens natthumor;
http://youtube.com/watch?v=a1Y73sPHKxw
Jag håller på att skratta ihjäl mig. 

Förresten. Det här med att skriva långa blogginlägg har jag inte orkat med den senaste tiden.. Men det kommer väl, nån gång....

Nu ska jag packa in paket! HO HO HO.

image27

Dagens text!

Sofie Jansson, andra klass:
"På nyår drack jag julöl och vi tittade på raketer och det var jättekul".
Undrar vad Rangshald (Ragnhild) tänkte. HAHA!

SMARTASS!

Här kommer ett jävligt grinigt inlägg om jag får säga det själv. Och anledningen till detta är att ETT, jag kan inte sova. TVÅ, jag mår illa. TRE, jag är så fruktansvärt förbannad för att jag varit så smidig och tappat bort min telefon, som jag förövrigt ägt i en hel månad. Tappade dessutom bort den i ett HELT nyktert tillstånd, vilket gör det hela ännu värre. Så nu, alla mina vänner blev det plötligt svårt för mig att höra av mig till er eftersom att jag har jättekasst nummerminne. Usch, jag är en jävla klant!


Nu blir det hemmaträning till hög musik, en dusch och sen tänker jag titta på Sex And The City.


HEJDÅ


RSS 2.0