Sol i sinne, brun inne! /Rudolf

Jag vet att det är dumt av mig att sitta inne när det är superfint väder ute, men för en liten stund sen när jag gick ifrån skolan längtade jag bara hem. Kanske för att jag bar på en tung väska och hade en lagomt tjock tröja på mig. Uh! Och solglasögonen hade jag förståss glömt hemma.
Påsklovet som börjar nästa vecka är jävligt efterlängtat, och det ska hända roliga grejer, minsann!. Ett band är klara för våran projektarbetskväll, eventuellt två. Och så får jag reda på idag om det blir ett tredje. Hade varit kalasbra om det blev fixat, och att kvällen blir lyckad såklart.
Nu tänker jag sätta mig på balkongen med ett glas päron/äpple/citron/morot/apelsin juice i handen och lyssna på Alice in Videoland, för guuuu va bra det är. Det känns som förra våren när jag lyssnade på dom varenda dag.

Hej och hå

sool

punkt.

Efter en besviken fredagskväll då Färjestad förlorade matchen mot Linköping, så tänkte jag bege mig till Wickan ikväll bara för att se Neverstore spela. Sen kommer jag antagligen dra hemåt medans de andra stannar kvar. Jag har bestämt att jag ska spara mig till påskhelgen med allt vad alkohol heter. Så det så!
Nu måste jag strax ta tag i städningen eftersom att jag inte ens kommer att få sova i min egen säng inatt, och nu vankas det förfest här så jag lär städa på andra ställen också än bara i mitt eget rum. Sen så får jag inte glömma bort att måla om naglarna, för hur snyggt är det om en nagel saknar färg, och resten av dom är lite halvtaskiga? Jag ska göra det nu på en gång, sen drar jag igång med städningen och värmer upp med Neverstore's skiva. BLIR PERFEKT DET!
PussHej.

"Spruta vatten på honom, eller på dig själv samtidigt som du sitter i diskhon!"

Vafan! Jag kände att jag var tvungen att skaffa mig en ny blogg så jag kan sitta och klaga lite på kvällarna igen! Sådär som jag gjorde förut, då varenda inlägg var negativt. Men jag ska försöka ta mig i kragen eller nått sånt. För jag kan faktiskt vara positiv när jag skriver.
Idag har det varit sol, så jag har bott i mina solglasögon hela eftermiddagen. Yum, jag gillar det! Och så fort det blir fint väder blir jag grymt shoppingsugen. MEN SYND SOFIE, du har inga pengar!
Och pengarna som kommer om fem dagar går åt till tågresande hit och dit, så jag får försöka snika till mig lite av mamma och pappa! Hähä. Jag behöver pengar till Siestabiljett innan de höjer priset.
Idrotten idag var klumpigare än någonsin, krabbfotboll får säga sitt, och det enda jag gjorde var att täcka folk i det gula laget så de inte kunde springa på alla fyra. Sandra var mitt främsta offer! Haha.
Resten av veckan verkar bli ganska chillgrillad, och framförallt helgen eftersom att det blivit ändrade planer. Men men, jag hänger inte läpp för det, nejdå! På fredag ska jag iallafall slå ur mig lite aggritioner, det behövs. Sist trodde jag att jag skulle tuppa av, därför kändes resten av kvällen ganska kass sen! Och förutom att min älsklingsKristin gjorde mig på bättre humör så var det någon mer som livade upp stämningen, som med alla andra kvällar, hihi!

Mitt snygga citat som rubrik kommer ifrån Cosmopolitan, sidan 106.
Nejmen vet ni vad? Jag kanske fortsätter senare!
Tjaaa.

RSS 2.0