kashmir - rocket brothers



ÅH! Jag blev så fruktansvärt glad när jag hittade den här låten på en gammal skiva. Den är förjäkla bra, och den har många bra minnen med sig. <3

Nu blev det brådis. Hockeyn börjar precis nuuuu. Hejhopp!

Kentspelning och häng i Örebruuu.

Kom hem ifrån Örebro för ett tag sen och nu sitter jag här och fryser som en... jag vet inte vad. Det lär bli ett bad väldigt snart.
Okej, nu ska jag väl försöka sammanfatta gårdagen. Kent var sjukligt bra, men publiken? Vafan var det för fel på alla? Jävligt tråkiga, torra och fula örebroare. Jag var så förbannad! Har aldrig varit med om någon tråkigare publik förut. Vi slingrade oss en bra bit fram när Familjen hade börjat spela, sen drog kent igång Vy från ett luftslott och vi tänkte; "ja, publiken drar väl igång snart...". Men nej! När Max 500 kom igång så stog publiken helt stilla och vi fick panik för att vi aldrig kom fram till "den hoppande delen". Det fanns ingen sån del i publiken, förutom en bra bit längre fram som vi kom fram till tillslut och tur var väl det. Spellistan var sådär, det var väldigt många låtar jag saknade... Men om jag ska vara lite positiv så var spelningen i sig, med ljudet och ljuset och allting helt perfekt. Det var så tjusigt så! Efteråt vandrade vi till Lounge, där en fest för kent skulle hållas men det var så packat med folk så vi vände i dörren och gick och hyrde film och köpte fanta istället, som förövrigt är det godaste som finns efter en spelning. Gick i moln ungefär vid två tiden och jag har nog aldrig sovit så gott i en soffa förut.

Nu ska jag dyka ner i badkaret med cyklop och hela skiten.


Peppoppig!

Herregud! Nuni så har peppen börjat komma. Har gått och varit kåt på kent hela dagen och det svär jag på. Var sanslöst längesen jag såg dom senast och om endast två dagar är det dags igen. GU VA GUTT! Skulle så gärna vilja hitta mitt gamla videoband med massor av kent på som jag spelade in för längesen. Men det lär ta tid innan jag kommer hitta det. Får ge mig in längst in i "gaggaroben" och se om jag hittar det sen.
Redan nu sitter jag och värmer upp med mina kent skivor och skulle mer än gärna vilja ha en öl till. Men jag jobbar imorgon, sista dagen för veckan och det ska bli såå underbart med långhelg. De kan ju bara drömma om att jag ska jobba på fredag, för det vägrar jag. Då kommer jag att vara heelt död på kvällen sen. En förfest+övernattning kommer att ske hos Malins kusin i Öret. Hoho!
Nu ska jag vila en stund och sen ska jag se vart Kristin har tagit vägen. Det var längesen jag hörde nått ifrån min stjärna i boken.

Ja, hej och hå!

Det känns inte som att jag har piggnat till ifrån helgen än. Det var en plåga att gå upp fem imorse och dra på sig kläderna för att åka till jobbet. Dagen gick tröögt men direkt när jag kom hem fick jag ett förjävla härligt besked ifrån ett ställe jag sökt jobb för i sommar. HIHI. Ja iallafall, jag slänge i mig mat och sen gick jag och sov på den(?). Sådär som jag brukar göra. Sådär som alla gamla människor gör. Det ser inte speciellt bra ut för min del..

En helg har precis varit och den var alldeles perfekt. I fredags låg jag i soffan (som vanligt) och somnade till Let's dance och på lördagen åkte jag och pappsen till Eskilstuna för att  shoppa. Dock blev det bara ett par pumps för min del men desto mer för pappa. Han är värre än mig! Jaja. Lördagskvällen närmade sig med festligheter, för det var ju faktiskt melodifestivalen. Vi satt hos Madde och Collin och njöt av all bra musik som var med. Hm. Klockan bara ruuusade iväg och jag bestämde mig för att INTE gå in på statt när det bara var en halvtimma kvar. 140 fula spänn var ingenting jag ville lägga på ett besök där.

Sen kom söndagen. Hahaha. Huvudvärken satt i tills klockan åtta på kvällen. Blö! Men jag mådde nog inte sämst av alla, eller vad tror du Malin?;)

Tre dagar kvar på jobbet, sen är det helg igen. Det blir torsdagsröj för de blivande 20åringarna Ellinor och Susanna, och på fredag är det kent i Örebro. Sen är det ju faktiskt påskafton på lördag. Gud vad fiffigt med påsk!

Vilken färg har själen älskling?

Idag så åkte solglasögonen på kan jag säga. Världens finaste väder var det och jag var överlycklig, trots att det blåste kallt. Jag blev heeelt fylld av längtan efter massa saker när jag tog min promenix ifrån jobbet förut. Nått som står högst på listan är självklart konserter/fesivaler, sommaren och USA.
En kent konsert blir av den 22:a mars i Örebro, och i april så ska jag följa med pappa på Mark Knopfler, för det var ju trotsallt en julklapp ifrån mig till honom. Och för att han ska slippa åka ensam så följer jag med och lyssnar på musik ifrån den gamla goda tiden när man var liten och åkte på semester. Då spelades det alltid Dire Straits i bilen och hela familjen sjöng med. Haha! Vi var sålda. Han är grym iaf, den där Mark.

Jag har shoppat en massa saker för att ladda upp inför våren! Whey. Två par skor, vårjacka, linnen, klänning, stor t-shirt, underkläder (som jag iofs inte kommer visa för hela stan, även fast det är inne med att låta det synas under kläderna. Suck!), knästrumpor, ögonskuggor, örhängen, skivor och hårprodukter. MED MERA!


Nu ska jag fixa nudlar och luta mig tillbaka en stund. FINNS det nått bättre än att vila på maten? Nej, jag tror inte det.

 


RSS 2.0