Shiny Toy Guns - Ricochet

Haha. Det är lite roligt för så fort jag hittar en riktigt bra låt så blir jag helt till mig och känner för att skriva blogg. Jag vet inte varför det blir så men dagens jävlaälsklingslåt är, som rubriken lyder, shiny toy guns - ricochet. Jag svär på att jag spelar högt i hela lägenheten och halvstudsar på stolen. Måste se oerhört snyggt ut! ^^ Som ni ser så måste det ha varit längesen jag hittade en så bra låt senast. Dvs innan sommaren... Haha!
På tal om sommren... Putte i parken och hela den biten var riktigt bra och jag ångrar inte alls att jag var där alla dagarna. Göteborgsresan med mammamaggan var super och vi planerar en tripp dit till hösten igen. Jag badade i möckeln för första gången på flera år och det känns lite bra. Det kom ju inget lik liksom.. Men sammanfattningsvis så har semestern varit en höjdare trots min korta ledighet. Är nöjd iallafall och det är tur..

För att skriva lite i nutid så är jag precis hemkommen ifrån en riktigt våt promenix med Kristin och hennes hund... Det var mysigt även fast det regnade och jag såg helt fruktansvärd ut i håret. Här bjuder jag på finfina bilder (hoppas att du bjuder tillsammans med mig kristin, annars ligger jag risigt till):


Nu är det strax sovstunden, och jag vill ha ny dag för imorgon ska jag till Karlstad och hälsa på någon som är min. Känns kanon vill jag lova!
Sov gott sötpajer. Puss!


RSS 2.0