Kuktrend & Kalas!

Idag blev jag drabbad av en sån där person som lägger till en på msn och undrar om man vill se på dennes kuk. VARFÖR har inte denna kuktrend dött ut? Kommer den någonsin att göra det? Jag vill iallafall aldrig mer vara med om den. Därför har jag tagit bort min msnadress på ett flertal ställen så att jag inte kan bli tillagd. Varför skulle jag vara intresserad av en främmande pojkes könsorgan? Det är frågan för dagen.
För inte så längesen så var det en tjej som påstod sig vara sugen på andra tjejer och hade därför lagt till mig på hennes msn. Varför i hela friden ger man sig på vilken tjej som helst? Tyckte hon att jag såg homosexuell ut? Först trodde jag självklart att det var en kille, eftersom att det oftast är dom som kommer på såna här idiotiska grejer. Det är ju trotsallt dom som håller på med den här dyngan mest. Men konstigt nog så var det ändå en tjej. Och nej, jag lät henne inte sätta på webbcamen eller liknande. Jag snokade igenom hennes efterfest. Vännerna, bilderna och allt det andra var helt normalt. Alltså ni vet, massa personer ifrån samma stad som henne, bilder på henne själv och hennes kompisar och så vidare. Detta har aldrig hänt mig men jag blockerade denna sate bara för att det kändes obehagligt. En sugen tjej! Huh, det är inget för mig, det vet jag! Även om Kristin och jag har spekulerat lite i det där på senaste tiden. Haha! Jag är otroligt trött på killar, det är väl därför.


Idag har min ena älsklingsbror fyllt år. Graaaattis<3 Det har varit äkta syskonkärlek hela dagen. Inte ens ett litetlitet bråk har det varit. Visst låter det fint? En massa tårta åts upp och jag har iiinte dåligt samvete, bara så att ni vet ;> Sen var det dags för handboll på tv... Jag blev skitsur för att de förlorade och missade därför HELA rockbjörnen som började klockan 8. MENMEN, jag är inte bitter.

Imorgon blir det lunch på paris och en systemetrunda med Ellinor. De vankas utgång i helgen och våran ursäkt för att komma ut är att det är lönehelg, och därför kommer det vara mycket folk på statt. Haha! Förhoppningsvis blir det roligt. Jag får väl supa mig till den nivån helt enkelt.

Vi ses i dimman!

     


 


Örebrorunda.

Nu var jag nära på att bita tänderna av mig (jag vet att den meningen lät konstig men kom inte på nått annat sätt att skriva den på). Det var så att jag satt och åt icas torkade frukter och helt plötsligt så var det nått som tog emot nått så förbannat. EN GREN hade tagit sig in i påsen, och nu gör mina tänder skitont tack vare den!!! Så på de där påsarna borde det stå "OBS! Kan innehålla kärnor OCH grenar". Jävla ica! Och förresten, ser inte päronen i de där påsarna jävligt vidriga ut? Det är stora som hus.

Idag så hade jag sovmorgon....som vanligt. Åkte in till örebro med Kristin vid tvåtiden för att storhandla kläder. Men kom vi hem med något plagg ens? Nja, en varsin bh. HAHA! Sen var mest småplock som smycken, smink, och hälsokosttabletter. Det var iallafall hur trevligt som helst, för krasse är bäst! 
Nu ikväll har jag tröstat mig med att klicka hem ett par nike blazer mid skor som jag så länge velat ha, eftersom att det inte blev ett enda klädesplagg i Örebro. Så det så!

Nu är det snart dags för lite desperate housewives avsnitt som jag fått låna av Kristin<3 Det är mycket bättre än vad jag trodde när det gick på tv för då orkade jag aldrig ens titta vad det var för program. Haha!

Vi hörs och eventuellt ses.


Humörsvängningar.

Det känns så fruktansvärt ensamt nu, men det är väl inte så konstigt egentligen. Ann åkte till sitt Ransäter, Jossan åkte tillbaka till England, Malin, Madde, Emelie mfl åkte till Thailand och Sandra åkte till USA och ska vara borta i ett helt år. Det var tufft att säga hejdå, men kändes desto bättre när vi styrde upp planer för att åka och hälsa på henne senare iår. MIN PUMA! Känns iallafall kalas att jag har kvar några hjärtan här hemma iallafall<3
Grattis i efterskott Jossaaaan, kortet kom säkert fram en dag efter eller nått. Haha! Ursäkta den spygröna färgen på kuvertet.


Det känns som att jag har gjort nått som är jävligt fel, men jag antar att det var bra att jag gjorde som jag gjorde. Jag brukar ge fan i det som är bäst för mig själv, men den här gången var jag verkligen tvungen. FAN! Det blir ingen "tredje gången gilt", jag tror att jag bestämt mig för det. Say it now, just say goodbye!



Här kommer nått lite roligare... Hittade precis en sjukt rolig lista på vad tjejer kallar sin...ja....fitta, framstjärt, kissimurra osv.






Det roligaste är att "Josefin" står med. HAHAHA! Det ska jag börja kalla min, så känn dig hedrad min kärring;>


The Fashion!

 

le-le-let's talk bo-bo-bout tha-that

Okej, jag har lämnat tonåren och ska jag vara ärlig så känns det inte alls annorlunda. Det är fortfarande klag på mitt långa sovande på mornarna, men det är väl inte så konstigt eftersom att jag har vänt på dynget den senaste tiden. 5-14 är faktiskt ganska så skönt ibland, om man inte har saker att göra tidigt på veckodagarna förståss. Jag har faktiskt haft en jävligt bra dag, och så har jag fått oväntade paket/kort ifrån olika hjärtan. Wheeey! Kortet ifrån Jossan ska jag titta på varenda gång jag känner mig gammal och grå bara för att hon hade skrivit ner 4 sjuhelsikes bra anledningar till att fylla 20. När jag tittar på dom känns det mycket bättre. TACK<3 Snart är det din tur också^^


Kristin tittade förbi  för ca 4 timmar sen och var fikasugen, och det var som alltid trevligt med hennes sällskap. Det blev en mcd runda och så råkade vi titta på Let's dance också. Och jag ska väl säga att vi aldrig varit speciellt intresserade av det programet förut, men det var tur att vi såg det idag för fyfan vad vi har skrattat och dansat här hemma. Bygglovs-matte(?) var det bästa jag någonsin sett. Det var så stelt som det kunde bli. HAHA! Snälla, gå in och titta på tv4s hemsida. Jag håller på att ramla av stolen. HA HA HA!
Nu ska jag runda av här och fortsätta prata lite med min danspartner. VI HÖRS.



SANDRA, JAG SAKNAR DIG REDAN SNUTTIS!


Höpp&Häpp!



 

Här är bilder ifrån kalaskvällen vi hade för ett tag sen! Haha. Bättre sent än aldrig vet ni.

     

Så sant som det var sagt!

you close your eyes, you sigh
to move away, your love for me dies
oh, it dies
spending time is even harder
still we don't ask why
we close our eyes, we sigh
waiting for the other to say
"goodbye, damnit say it now,
speak your mind, open your heart,
say it now, just say goodbye! don't be afraid
nore am I, please please say it now!

RSS 2.0