Kvällens.....ja vafan....inlägg!

Här kommer din efterlängtade fylleuppdatering på bloggen Kristin. Haha!
Egentligen orkar jag inte skriva, men jag är schysst och ställer upp med ett inlägg. Fan vad fint gjort utav mig.

Jag är så trött så att jag sitter skrattar åt allt!

Och just precis nu skulle jag skicka iväg ett fint sms men så skickade jag till fel person. Riktigt snyggt! Bjuder på den.

Nej, jag kan inte fortsätta nu. Det blir bara fel. HAHA!

Skriver en annan dag. SES HIIIIH!

sofie säger:

HAHAHA varför skrev du likamed tecken?

kristin säger:

hahahaha. men jag tog väl fel

kristin säger:

hahaha det sitter ju nära frågetecknet

kristin säger:

ser du väl=

kristin säger:

hahaha nu hände det igen


Bra musik och en nattmacka.

Jag kan fan inte sluta lyssna på Linus Hjellström's cover av Leonard Cohen's låt Hallelujah. Det är kanske den bästa låt jag vet. Åh! Jag får rysningar i hela kroppen. Så nu förstår ni så tänker jag dela med mig av den här grymt sköna känslan...
http://www.myspace.com/linusorchestra


Glöm inte att kolla in Shiloh också! Brabrabra musik, jag lovar.

Nu blir det en nattmacka med tomat, gurka och annat fint på. Sen ska jag lägga mig i soffan och se på tv med mina hjärtanchips jag fick av min älsklingsmamma nyss ♥


Kent vs Mando

Sitter och lyssnar på P3 och följer popcupen mellan Kent och Mando. För några minuter sen skulle två äkta fans till vardera grupp ringa in och tala om varför man skulle rösta på det band de tyckte mest om. Kent's fan hade lyssnat på dom sen 95 och sa bara bra saker...suck! Sen kom Mando's snuttiga fan som på sina 30 sekunder berättade att; "de har bäst låtar, är snygga, sjunger jättebra, unga och kan hålla på längre än kent för de måste ju sluta snart". Jag kände bara "ÅHNEJ, där blev det fel". Aja, ingen lyssnare brydde sig säkert inte alls så mycket om vem det var som ringde in, men jag gjorde det iallafall. Kent fansen mådde nog skapligt gött under tiden iallafall. Vi får se hur det går, men Mando är en klar jävla etta för mig iallafall ♥

image23

Den här veckan jobbar jag kväll och det känns sådär. Vart kommer träningen ta vägen? Jag vet att jag inte kommer ställa mig och träna här hemma eller springa ut och jogga som är det värsta jag vet innan jag ska börja jobba klockan halv tre på dagarna. Jag får helt enkelt hårdträna på helgerna, för jag är ju trotsallt ledig varje fredag. Haha!

Förresten så var det utgång i helgen, och det var kul! Förfesten var finfin, och det talades om många fina minnen ifrån Karlberg. Haha. Men först när vi kom till statt så var det nästintill så att vi kunde vända och gå hem bara för att det var så lite folk... Tur att det ploppade in folk senare... Men att det kom 30plusare blev man bara besviken över, såklart!

Nu måste jag börja göra mig iordning!
Vi hörs.

Gott och blandat var det!

Yes, nu kör vi... Det har varit en väldigt gott-och-blandat-dag idag. Tre bra saker som hänt är att jag;
1. Slutade tidigt ifrån jobbet
2. Färgade håret
3. Träffade Kristin för en solstund.
Och så tre äckligt dåliga saker;
1. Jag är förskyld (I G E N, ska väl tilläggas)
2. Moneybrother har ställt in.
3. Fult regnigt höstväder ute.


Ja, dagen började taskigt när jag vaknade innan klockan skulle ringa med huvudvärk och torraste halsen någonsin. Åkte till jobbet och var där enda tills lunch, och jag lovar, jag hade inte orkat en minut till. Sen iväg till frisören som tog bort den fruktansvärda utväxten (äntligen!), satt där i två timmar och sen hem för lite småprat med min Kristin "Kasse" Westman. Vi solade och planerade en shoppingtur i Karlstad imorgon. Hiih!

Åh guuud, idag har jag lyssnat på en massa gamla höstgodingar. Och skratta om ni vill men Broder Daniel har spelats på väldigt väldigt hög volym, sen Damien Rice samt Bright Eyes som Kristin langade. Finfint vet ni!

Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp klockan 5 imorgon. Pigg och alert, som vanligt!


RSS 2.0