Min värld!

Ja, jag vet att jag inte har skrivit blogg på länge men jag har helt enkelt inte haft ork. Är snart inne på tredje veckan på jobbet nu och det känns bra...förutom att jag är helt slut om dagarna. Och för att trötta ut mig ännu mer så tränar jag ungefär 5 dagar i veckan också. Phu!

Nu vet jag inte vad jag ska berätta eftersom att jag bara har jobbat, tränat, fikat, myst och umgåtts med fräschingar den sista tiden. Eller det är väl inte så bara, men ni fattar.
Det återstår bara 4 dagar tills Malin, Sandra och jag lämnar Sverige ett väldigt litet tag. WHO! Jag fick brev ifrån Jossan igår så nu saknar jag henne ÄNNU mer. Drömde till och med om att jag stog och kramade på henne hur länge som helst inatt. Men snart är det onsdag och då jävlar blir det pussar, kramar, shopping, utgång och häng i baren på vandrarhemmet. Haha!

Blaaah!

Okej, nu har jag fått ett speciellt kent-sug igen. Skivorna har legat och skräpat bra länge nu, men igårkväll insåg jag att jag var tvungen att damma av dom för kanske hundraelfte gången. Det har alltid gått i perioder... Ibland har jag älskat dom och ibland har jag tyckt mindre bra om dom. Men nu är jag på den banan igen att jag älskar dom...Kanske för att Min värld är en sjuhelsikes bra låt? Jag vet inte, men vi får se om jag betalar en liten extra summa för att se dom i vinter. Och förresten så blir man ju inte ett dugg sugen på att se dom igen efter att man sett en video ifrån när de spelade på Stockholm Stadion 2003. Nejdå!




Nej, nu ska jag sluta babbla och göra bomben i badkaret om en pyttestund.
PUSSSS ♥

IAMX - President


"Armeeeen!"

Yeeeeey! Jag har fått jobb och fysatan vad bra det känns. Det passade så bra just nu också eftersom att jag kommer shoppa och resa så mycket av den sista sommarlönen som kommer den 25:e. Jag som trodde att jag skulle förbli pank efter det, men icke! Så nu kan jag köpa de där fruktansvärt snygga stövlarna jag blev dödskär i från Bianco. Nu ska de bli miiina!!! Malin, Susanna och jag var nämnligen in till Örebro i torsdags på jobbmässa, och efter det blev det käk och en liten stan runda. Och eftersom att vi är så kåta i skor så hamnade vi ganska snabbt på Bianco. Och stövlarna liksom bara stog där och längtade efter att få komma hem till mig. Det är sant. Precis ett par såna som jag vill ha! Sen var jag gutt till att hitta finaste Nike skorna också, så nu funderar jag på att köpa dom också. Haha.
Igår var det mysmys med en väldigt underbar karl, och nu ikväll har jag suttit på Melkers med Kristin och Sandra, för att egentligen prata om Sthlm men vi kom in på en massa annat istället :) Sen imorgonbitti kommer Malin och Sandra, för att planera London resan. Det är 19 dagar kvar bara! Iiiiih. Och jag längtar efter Jossan jättemycket nu också, så det blir nog världens timing innan jag bryter ihop av saknad.
Nästa helg blir det Lasse Lindh för hela slanten och kära nån vad roligt det ska bli. Därför kommer jag att tipsa om en bra låt nu;

Lasse Lindh - Göra Slut-Sång

men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är kallt och svart och fult utan dig


image14

"Haha, för jag är oockså valskinerad. Så det så!"

Senast sedda film - Stomp the yard! Vilken höjdare.
Sparar till - Förtillfället London och Stockholms resa.
Väntar på - Idol. De första avsnitten är alltid bäst.
Pålägg som gäller - Baaara smör.
Dagens dryck - Lättmjölk och Fun Light (Hallon?).
Senaste boken du läste - På andra sidan Venus. En gratisbok!
Senaste maträtten du åt - Ris & soja.
Senaste klädesplagget du bar - Just nu är det en randig klänning, leggins och en kofta.
Senaste repliken du yttrade - "Ska jag hämta dig sen?"
Senaste personen du träffade - Niklaspiklas.
Senaste personen du pratade i telefon med - Janne på David. Haha.
Senaste personen du fick brev av - Hur ska jag komma ihåg det? Det var så längesen.
Senaste gången du sov - Imorse halv tolv.
Senaste saken du köpte - En väska. Jag var helt enkelt tvungen.
Vad har du gjort idag - Sovit, poppat musik, duschat, poppat ännu mer musik, tagit en stanrunda, gått ut med hundar och inte så mycket mer.
Hur tidigt stiger du upp - För sent och alltid med ruffsigaste frisyren.
Vilken färg har du på håret - Blondt.
Vad har du för färg på ögonen - Blå/Gröna är de nog.
Är du uppväxt i stan eller på landet - Man skulle ju faktiskt kunna säga att Karlskoga ligger på landet...
Hur många par skor har du - 9
Var har du ont - I halsen bara.
Kan du stå på händer - Ja, men välter direkt.
Vad lyssnar du på för musik nu - The Sounds.
Vad tycker du om idrott - FINA GREJER.
Vad har du för klocka - Har ingen. Mobilen duger bra.
Sämsta sport - Typ curling eller nått sånt där skittråkigt.

"Tom Jones!" "JA!"

Ja, gud vad synd det är om mig! Febern har börjat smyga sig på igen, och jag fattar inte hur jag orkar sitta här. Igårkväll var det den jobbigaste, samt segaste kvällen på länge. Värsta soffliggaren så att säga! Tidigt imorse, närmare bestämt vid halv fem tiden så blev jag inte gladare av att jag var tvungen att gå upp och kasta lite vatten (säger man så?) ett flertal gånger. Oh yes. Urinvägsinfektion...igen! Synd att de flesta bakterierna försvann den morgonen och ledde till att det inte kunde visa så mycket på provtagningen senare hos vårdcentralen. "Det visade inte så mycket, men vi ska se vad läkaren säger, och om du behöver pencillin så ringer vi dig. Du får äta värktabletter sålänge". Tack! Det värmde huuur gött som helst att få höra det. Sen så kände jag inte värst mycket för att höja rösten eller liknande, även om jag nästintill hade panik. Halsen fanns det tydligen iiiinga bakterier i heller. Jag kan bara inte röra på huvudet(!).

Och som ni ser så är jag ganska så sanslös! En sur kiwi som heter Sofie skriver alltid glada inlägg. Ih!

Nejni. Nu är det Eurosport som gäller. Tjing!


Moneybrother - It's Been Hurting All The Way With You Joanna <3

Ode to Ochrasy

Jag ryser rakt igenom!


"Ta lite lax, det är dyrt...eller gott menar jag!"

Jag är kass på att skriva ofta men jag har aldrig någonting att skriva om...
Nu kan jag iallafall berätta (för de som är intresserade) att en London resa är bokad i början av oktober. WUHU! Ska bli sjukligt roligt att träffa Jossan och shoppa loss lite med Sandra och Malin. Dessutom kommer vi bo väldigt centralt och ha nära till oxford street. Grejer det! Sen att vi kom undan hur billigt som helst med resan+boende är självklart det bästa av allt. Eller nej, det bästa av allt är att vi ska träffa Jossan. Såklart ♥
Idag satt jag för en gång skull igång med träningen. Boxning blev dagens pust och jag har längtat hela sommaren efter de passen. Så nu är flera dagar uppbokade för träning och det känns superbra!

Nu tänker jag snittsa till det med en plus och minus lista.
+ Träningen är igång.
+ Moneybrother kommer till statt.
+ London & Sthlms resa.

- Arbetslösskiten (Men jag lovar, jag ska ta tag i det till veckan)
- Höstdeppression redan?
- Mando kom aldrig till Karlskoga. (Världens besvikelse)


Jag måste bara länka till Bamsehistorien med Hans-Åke från Stockholm Live. Den slår det mesta just nu. HAHA!
http://youtube.com/watch?v=HECRXbGM7tU


Ikväll hade jag inte tänkt att det skulle bli en "ligga uppe och kolla på film till fyra" grej. För jag ska upp och städa imorgon. MED träningsverk!
Så GODNATT.

RSS 2.0