Helgens händelser.

Jaaaa, det är söndagkväll och jag är nästan så trött som man kan bli. Konstigt va? Det här med att gå och lägga sig tidigt finns inte för mig även fast jag är jävligt trött. Det är ju synd att det ska bli ny dag så fort och tycker därför att det är bättre att man drar ut på kvällen istället. Hiho!
I fredags var jag ut med jobbet och åt, drog därefter till Emelie där det fanns en massa finfina tjejer. Där hann jag vara i en hel halvtimma innan det var dags att dra neråt Wickan för att titta på spelningar. Kvällen var skitbra enda tills jag märkte att "men gud, jag är föööör full". Så redan klockan ett bestämde jag mig för att gå hem... Det räckte för mig kan man säga. Haha!
Jag har kommit fram till att jag inte tål sprit för fem öre, så härdanefter så tänker jag tacka nej till sånt. Inte en droppe tänker jag ta, för det är inte bra för mig alls... Och nu struntar jag i om jag låter som en pussy bara för att jag totaldizZzar skiten. Öl ska det vara, punkt slut.


Sen kom lördagen, och då var det meningen att vi skulle åka in till Örebro för att se Elias & the Wizzkids, men tyvärr så var jag halvbakis och Sandra kände sig seg så det blev ingenting av det. Tyvärr! Förhoppningsvis kommer det fler gånger.


Och jag har väl inte så mycket att säga om dagens händelser för de har varit väldigt dåligt med såna. Det enda jag har gjort är att lyssna på Mando skivan och slappat. Fast jag älskar söndagar ändå, bara för att de är så otroligt lugna och sköna. Kärlek till söndagar alltså ♥

Nuni så tänker jag duscha, sen blir det IFL som vanligt... Natt!


Tiiisdag.

Oj! Det är mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Jag vet inte vad jag vill, vad som är bäst eller hur jag ska komma över allting(?) om jag ens vill komma över det? Jag tror inte att jag vill det... Jag vill bara fortsätta precis som det är nu. Men fyfan, bara det här inte är en början till en deppig höst...igen. För precis ett år sen så var det mesta ett helvete, men jag tror inte att det kan bli värre än vad det var då iallafall, vilket är bra!
Nu vet jag inte hur jag ska kunna somna heller... Vaknade klockan åtta av att Nicke skrek "HEJDÅ", jag rusar upp och har världens panik, tänker "vafan är jag sen till jobbet eller vad är det frågan om?!? VARFÖR har ingen sagt någonting?!?".. Men efter att jag stressat på mig kläderna insåg jag att det var kvällen. Phu. Så nu sitter man här pigg som en... vad säger man? Lärka?

Iallafall, snälla låt mig få sova inatt! Jag orkar inte tänka mer...
Dags att bädda ner sig för nu börjar IFL night fight. Godnatt!

Miljösvin!

Alltså jag HATAR att tanka! Jag hatar det verkligen. Varför kan det inte bara vara så att bensin ingår i parkeringsavgiften eller nått, så att vaktmästaren kan gå runt med en dunk och tanka fullt på alla bilar så man slipper oroa sig för att det ska bli bensinstopp så fort man ska någonstans? Och jag är den som aldrig tittar på bensinmätaren, jag bara kör, men mamma sa nyss att det nästan var slut, SURT! Jag som var heeelt helt pepp på att åka iväg och öka cancerrisken ännu mer, men då måste jag tanka och det vill jag inte. Och jag har varken lust att gå eller cykla med den här fruktansvärda frisyren. Usch! Så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till..... Chansa och kanske bli ståendes med bilen halvvägs dit eller hem? Det vore ju snyggt men jag orkar inte vara miljövänlig idag, förlåt!

Never Seen The Light Of Day"

Ikväll så är mitt humör någonstans mittiemellan skitdåligt och skitbra. Hur kan det gå till? Det dåliga är att jag är helt död och kommer därför inte kunna hålla mig vaken tills efter halv elva, jag har huvudvärk och är allmänt grinig. Hejamig! Det som är riktigtriktigt bra är att Mandos senaste skiva är ö v e r a s k a n d e. WHEY! Jag som har varit jätteorolig sen det blev prat om att de bytt stil och att musiken skulle bli mer folkmusiksbetonad, heeelp. Men jag lovar, låtarna svänger och man kan inte bli annat än glad. Fast jag står fortfarande fast vid att Bring 'em in, Hurricane Bar och Ode to Ochrasy är bättre skivor, MEN jag ändrar mig säkert senare! De har iallafall inte gjort mig besviken, och det är huvudsaken.

Nu tänker jag sova! Natti.

Söl som vanligt.

Yey! Nu ska jag väl ta tag i att skriva lite här igen. Något roligt har hänt den sista tiden om vi säger så. London var så jävlans värt och jag längtar tillbaka, även fast jag hann längta tillbaka till Sverige efter 4 dagar där borta. Haha! Jag har alltså kommit fram till att jag älskar Sverige. Shopping, shopping och shopping, samt utgång och fika+matmys blev också av de där dagarna. Sandra (ssaannddrraa.blogg.se) har skrivit en väldigtväldigt bra beskrivning på våra dagar där borta. Hihi. Det var förresten hur roligt som helst att träffa Jossan också. Vi planerade vårat 40årskalas som kommer att vankas i december månad. Det kommer bli
g r y m t, och jag blir så festsugen när jag tänker på det. Brev på posten kommer snart baby ;)

Vad har mer hänt den sista tiden? Jo, jag har bara jobbat och gått och längtat efter Kristin som kom hem i fredagsnatt, så jag slängde mig på telefonen i lördagsmorse när jag precis vaknat:)

I helgen hände inte speciellt mycket. Nicke drog med mig till gymmet och gött var det. Jag var verkligen helt slut efteråt men det är så det ska vara. Mihi! Annars blev det fotbollstittande och inte så mycket mer.

Nu stör det som fan att Sandra och Kristin går och shoppar i Sthlm. JAG VILL OCKSÅ, men måste jobba för att allting ska vara klart redan nästa vecka, så förmodligen kommer jag att jobba på lördag också. Skit! Jag vill ha en sovmorgon förihelsike.

Puss & Kram

image19

RSS 2.0