"Trettiofemtusen?!?!"

Måndag. Första arbetsdagen och jag känner mig som tröttast i världen. Låg i sängen för någon minut sen och skulle precis slå på det sjätte avsnittet för kvällen, av sex and the city, men insåg att det säkert inte skulle vara någon bra idé eftersom att jag troligtvis skulle gå i moln ganska så snabbt om jag fortsatt tittat. Jag trodde inte jag skulle vara såhär trött idag. Jag tänkte att jag skulle komma hem från jobbet klockan tre och börja storstäda. Men vad har jag gjort? Jag har inte ens burit ut oboyglaset från igår ifrån mitt rum. Och tvätthögen ligger kvar för den har jag inte orkat bära till tvättstugan. Sen så skymtade jag damm i hörnet. Det är inte direkt så att jag trivs när det är stökigt i mitt rum. Jag hatar det rättare sagt! Men imorgon efter fikat med hetingarna så ska jag fan greppa tag i dammvippan. Om jag inte får för mig att börja städa sisådär runt tolvtiden ikväll för att jag inte kan sova. Det hade varit en klassiker.

Det börjar dra ihop sig till lördag, Eskilstuna, Sugarplum och Ark. Jossan har ordnat stuga och det kan faktiskt inte bli bättre. Sitta inne i en varm(!) stuga, dricka vin, äta ost+kex och spela musik. Och sen självklart, få sova i en säng! Lovely. Och NEJ, det blir ingen vit helg den här helgen som kommer heller, fast det gör ingenting;> Det kommer bli skitroligt.

Och när jag ändå är igång att skriva ner en massa strunt kan jag meddela att det börjar rycka i shoppingnerven. Jag måste shoppa väldigt, väldigt snart och mitt första köp kommer troligtvis ett par svarta höga pumps. Sen behöver jag naturligtvis en massa annat också, men pumps ska nog gå i första hand nu. Jag får vänta tills det blir en runda med brudarna i Karlstad. Hihi!

Nej. Nu börjar det dra ihop sig. Klockan är snart halv tio och jag ska upp om sju timmar.
"Vi ses och hörs, CTV".

Kyss.


Kvällens musik
image10

"22....25?"

Fan, vad dålig jag är på att skriva blogg nu för tiden. Men mina vistelser hemma har inte varit många den senaste tiden. Så är fallet hörni!
Arvika är över och det var grymt även fast jag var en liten pussy som åkte hem en dag innan alla andra bara för att jag mådde sämst. Och jag lovar (även fast det kanske är den fulaste sak som uppfunnits) att jag nästan hade gjort vad som helst för en ful stödkrage, eftersom att jag hade så ont i hals, öron och nacken att jag inte kunde röra huvudet det minsta. Det var helt jävla låst! Jaja, jag missade iallafall inte de jag ville se mest, och det är bra.

Gårdagen började med att jag åkte hem till Kga och skulle träffa mina bästa vänner, Sandra och Kristin närmre bestämt, för en lunch på Paris. Och gott var det, ett tag, tills jag började irritera mig på att jag ALLTID glömmer att säga till att jag inte vill ha oliver i grekisk sallad. Suck!
Efter en stund kom Kristin på att det kunde vara gott med öl, och eftersom att jag sällan tackar nej till en så köpte vi oss en varsin. Senare kom vi på att vi skulle ha ett Sex And The City maraton hemma hos Kristin, så efter att vi handlat naturgodis och frukt så hamnade vi på rågvägen. Där pimplade vi så småningom vin och drack päronvodka med fruktsoda. Yum. Haha!

Ikväll blir det lugnt. Förhoppningsvis, eftersom att jag inte haft en vit helg sen jag vet inte när. Men det där med vit helg denna helgen sprack ju iofs igår. Meeen, det var värt det!
En vistelse på Kilsta ikväll med mina homies kanske vore något. Jag väntar på en pling ifrån Sandra(:



image9

JAG FÅR ALDRIG NOG!

NEJ

Jag måste skriva av mig lite eftersom att jag plötsligt fick höra att Shiny Toy Guns har ställt in och blivit ersatta av Laakso. FAN vad arg jag blir! Shiny var ett utav de band jag sett fram mest emot, och så kunde de inte ens bli ersatta av ett bra band. Jävla skit Laakso tar platsen och jag tänker fan inte se dom!
Deppdeppdepp!

P&L

Peace & Love var över för ungefär en vecka sen och det känns lite sorgligt. Jag längtar tillbaka hur mycket som helst eftersom att det var den bästa stunden på riktigt, riktigt länge för mig! Menmen, nya festivaltag blir det imorgon när vi drar iväg till Arvika.
Jag har varit sjuk i mer än en vecka nu, och visst känns det som att det är värt det men det är förjävligt att vakna mitt i natten och nästan hosta skiten ur sig. Och NEJDÅ, det kommer säkert inte bli värre efter helgen när jag sovit 4 nätter i tält, igen! Haha. Värtvärt! Just nu skrattar jag bara åt det.
För att återgå lite till P&L. Första morgonen när jag vaknade trodde jag att jag vaknat på något helt annat ställe, då det stod massa folk på gatan, på andra sidan stängslet och bråkade med varandra. Det var ingen låg ton de använde och jag nästan flög upp för att titta vart vi egentligen slagit upp tältet. Haha. Skönt nog var det där jag hade hoppats på, mittemot Ellinor och Jossan och bredvid Emelie och gänget. De andra mornarna blev jag istället väckt av äckliga måsar och fulla grannar. Jag hatar att vara lättväckt!
Alla fyra kvällar söp vi och lyssnade på dyngbra musik. Mando var den absolut bästa spelningen, och tillslut kom jag enda längst fram även fast det var en hård jävla kamp att komma dit. Emelie och jag trängde oss från längst bak till näst längst fram på Sounds, som också var en riktigt bra spelning, förutom att man blev dränkt i vatten. Haha! Melody Club ska ha en stor tumme upp bara för att de spelade Wildhearts som sista låt i ORGINAL version. Timbuktu var en utav de bästa spelningarna, och jag kan därför inte missa en låt när han spelar i Arvika. Sugarplum var brabrabra, jag har saknat dom hur mycket som helst och jag får åtminstonde se dom en gång till i sommar. Wihi! Svenska Akademien svängde som bara den och Tingsek också.
Nej, vilken underbar festival! Det blir svårt för Arvika att slå det här.

Nu måste jag fortsätta packa och klä på mig andra kläder eftersom att jag ska möta upp Ellinor vid Willys för att handla festivalmat om en stund.

RSS 2.0