Ajaj på kinderna!

Jag har gått och blivit helt frisk och kry efter två veckors förskyldning. "Härligt Snuffsan", som mamma skulle sagt. Jag vet inte vad som har hänt men mitt humör har varit förvånansvärt bra de två senaste dagarna. Folk har undrat vad som har hänt, haha. Efter jobbet idag så tänkte min bleka kropp och jag att, "nej nu måste jag iväg och sola". Tänkt och gjort, jag trippade in precis som vanligt och solade osv. Solariet stängs av och jag inser att jag har brännt mig!!! Alltså, HERREGUD vad det svider. Jag svär på att jag ser ut som en påskkärring med röda kinder, endast! Jag går igenom alla svordomar jag kan och ser en lapp utanför dörren där det står, "nya rör, 7:e april". Vilken total miss!

På tal om smeknamnet "Snuffsan" där uppe så kom jag att tänka på alla jäkla namn jag har fått genom åren.. Soffan, Soffi-Propp, Soffi, Fian och det absolut fulaste, Linus och det kallas jag även för idag. Till och med varje dag om jag ska vara ärlig. Mamma, pappa och brorsorna har alltid sagt Linus och om de vill retas så lägger de gärna till Ida också. Så det blir Linus-Ida. För det är därifrån allt kommit men jag vet inte varför för jag hatade den där i Madicken.

Iallafall... Jag vågade visa mitt röda nylle på Kronis förut, sen föll jag pladask i soffan för att titta på so you think you can dance.. Alla mina favoriter kom med så det kan ju inte bli bättre. Vi får se vad det blir till helgen... Jag är festsugen som vanligt men mindre sugen på att visa mig på systemet för fjärde, femte, sjätte helgen irad eller nått. Vill iallafall repetera "då var det fest igen" med Malin. Hon ser så härligt glad ut varje gång det sägs! Haha.

Btw, beställde ett par jeans i fredags, som satt sådär.. Upptäckte sedan att märket hette "Pippa", det var lite småroligt.

Ursäkta att jag aldrig har någon bild att komma med.. Jag får skärpa till mig lite. Och ursäkta för att jag hoppar mellan en massa saker när jag skriver blogg. Rörigt är ordet!

R.I.P Anders Göthberg

Fyfan, morgonen kunde nog inte blivit sämre när jag fick höra att han hade gått bort. Broder Daniel spelningen på frihamnspiren år 2005 är nått utav det bästa jag någonsin varit på.



Hela livet är en picknick när man bor i Kenya!

Nu har jag lite ork för att skriva ett nytt inlägg. Fast jag vet inte vad det ska handla om eftersom att jag har varit totalt dyngsjuk i mer än en vecka nu... Jag måste verkligen släpa mig ner till apoteket imorgon:/ Usch!


Det har hänt väldigt lite på senaste tiden då jag mest har legat i sängen och kollat på sex and the city och ätit daimglass och massor av annat. Men i lördags så kände jag att jag var frisk nog att festa till det... lite väl mycket! Det ångrar jag kanske lite såhär i efterhand eftersom att jag åkte på feber och grejer någon dag efter. Men iofs så var kvällen väldigt rolig måste jag säga, och ett stort grattis till Madde också^^

Nej, nu tog det slut på orden här. Jag måste försöka sova.. Ha det bäst, som kristin skulle ha sagt. Haha!

Förresten!!! Hoppas att alla har sett Jann of sweden på 100 höjdare. Jag ÄLSKAR hans otroligt klockrena engelska...

"a plats to bo"

"viik = veckor"

"desto more"

"så därför I moved here"

Sen så är ju Filip och Fredriks prat om munksjukan i början så sjuhelsikes roligt så att jag inte kan andas. HAHA!

http://www.youtube.com/watch?v=vXPF7bDYPzo

NATTINATT<3


RSS 2.0