Alla stjärtars dag!

Tjingtjong.
Även fast jag har haft nått emot den här dagen som fan iår så har jag iallafall haft väärldens mysigaste alla hjärtans kväll, med min käraste Ellinor. DET NI! Vi mös till det med film, godis, chips och hela baletten. 132 kronor kom som en liten chock vid kassan. Det var väl inte tänkt att vi skulle vräka i oss så mycket.. Och det gjorde vi inte heller, för vi ska spara tills på lördag. Då är det dags för ett besök hos Linda som fyller år och senare ett besök på stadshotellet för att se på Moneybrother. Yes! Hade jag varit pepp så hade jag skrivit med stora bokstäver... Men det kommer väl...

Nu är jag trött och det kan bero på att jag funderat på så mycket idag. Så kan det bli ibland, så snart blir det sängdags.


Händelserikt sen sist...

Nu har det gått så pass lång tid att jag har hunnit ladda upp för ett nytt blogginlägg. Bra va?
Jag kan inte påstå att det har hänt speciellt mycket den senaste tiden, men förra helgen så var det iallafall utgång och Ellinor och jag lyxade till det med finfina drinkar hemma hos mig innan det stampade in fler människor. Statt var roligare än vanligt. Mycket folk och så var jag sådär perfekt drucken. Fast visst, lite mer hade nog inte skadat. Det nya dansgolvet kunde de förresten ha struntat i, för den enda bra låten som spelades där var en sounds låt, men jag minns inte vilken?

Jag har lite funderingar på hur min sommar kommer se ut... Blir det Hultsfred, Peace & Love, Arvika eller WTAI? Pratade iallafall med Malin, som förövrigt känns hur långt bort som helst, om att det förmodligen ska bli Hultsfred. Och det är bra. För då får jag se Danko och så kommer jag få uppleva lite gamla minnen till Sugarplum. UTAN Sandra och Kristin iofs. Det kommer inte bli lätt.
Det skulle kännas lite tråkigt om Peace & Love skippades eftersom att jag är helt förälskad i den festivalen. Jag skulle nästan göra vad som helst för att få med alla mina hjärtan dit iår! Tyvärr kommer det inte bli så och jag har nu kommit fram till att sommaren -07 var perfekt.


Här har ni iallafall en full sofie och en snygg tjej vid namn ellinor.

  

RSS 2.0